TRINXANT :: 30 anys al vostre servei amb il·lusió

Més de 30 anys d'experiència en el sector fa que el nostre coneixement dels productes que venem sigui total. Aquesta experiència ens ha enssenyat que el producte de qualitat és el que millors garanties dona. Per aquest motius mimem els nostres productes protegint-los sempre amb tota mena d'embolcalls que permetin les màximes garanties sanitaries i de valors alimentàris.

Carnisseries TRINXANT gaudeix de modernes instal·lacions per la conservació dels seus productes. Cambres frigorifiques adequades a tota mena de controls sanitaris i amb el volum necessari pel total de carn que venem, fins i tot en puntes altes de venda. Aquest fet és important, ja que en cap moment les nostres carns pateixen cap mancança en la seva conservació.

La manipulació dels nostres productes s'elabora en llocs on realment es compleixen les normatives sanitaries al respecte. Volem que els productes siguin tractats com es mereixen, ja que ells formen part molt important de la nostra venda. Un producte ben manipulat és un producte amb garanties. Els nostres productes són manipulats amb les màximes exigències per part de tot el personal de carnisseries TRINXANT. Un producte de qualitat exigeix la millor i màxima manipulació. La nostra clientela ens ho exigeix.

Per tal que vostés ens mantinguin la seva confiança, els nostres productes són sempre escollits de carns de la millor qualitat. Una de les nostres especialitats és l'el·laboració de productes, tant frescos, com cuinats i precuinats. Els nostres preparats es basan sempre en receptaris de cuina tradicional catalana i logicament preparats, més que tradicionals, els de cuina pràctica i funcional.

Ángel - carnisser cap