Fes la teva comanda

tens algun dubte?

Per tal que vosté faci la seva compra amb el màxim de facilitat, definició, rapidesa i sobretot seguretat, li farem fer tot un seguit de passos en els que vosté tan sols ha de fer el que li anem marcant.

Qué vol comprar?

En aquest apartat haurà de posar el que vol comprar. La forma de fer-ho és com ens ho diria vosté mateixa quan compra en la botiga. Exemple: "1 pollastre tallat a quarts i els pits tallats per arrebossar", "250 g de xoriç del país" "1 xoriç per cuinar, d'uns 150 g". Si us heu fixat bé tan sols volem que ens especifiqueu el més acuradament possible com voleu que ús preparem el que compreu.

necessites ajuda?

Per telèfon
  • 932254343
Per e-mail
  • carns@trinxant.com

Ens preocupem per la privacitat

"En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que sol·licitem en el present qüestionari seran incorporats a una base de dades informatitzada titularitat de Trinxant.com. El titular de les dades disposa en tot moment dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar a través de correu postal a l'adreça de l'empresa C/ amistat 22 Poble Nou 08005 Barcelona. Informem que les dades obtingudes a través del present formulari, responen a la finalitat, única i exclusiva, de poder facilitar als clients els serveis sol·licitats i en cap cas seran cedits a tercers".

Envia'ns la teva comanda

Hara haurà de triar si vol que li portem o si la vindrà a buscar

 

 

hora que vol que li portem la compra

 

dia que vol que li portem la compra

 

Forma de pagament